Workshop Sociale media + professionele profielfoto!

De online wereld gaat razendsnel. Wanneer de eerste indruk niet overtuigend is dan klikt een bezoeker door. 

Een praktische effectieve workshop over het zakelijk gebruik van Linkedin samen met andere ondernemers. Omdat je ook op Linkedin, Facebook en Twitter slechts eenmaal de kans krijgt voor een eerste indruk. 

Reserveer met het formulier op deze pagina.

Linkedin Workshop

Een inspirerende maar vooral praktische effectieve workshop over het zakelijk gebruik van Linkedin samen met andere ondernemers. Ondersteunt door actuele wetenschappelijke marketing- en communicatieinzichten. Als afsluiter maak je samen met een specialist een profielfoto waarmee je professioneel en onderscheidend voor de dag komt op soc. media.

Merkconcept sessie: twv 150 euro ( Gertjan van der Net )

Centrale vraag: wat is een 'Single Minded Message' en waarom kan je niet zonder. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld leer je in een aantal stappen je merktconcept te vertalen in een 60 sec. elevator pitch. Aansluitend helpen we elkaar de onderscheidende boodschap van jezelf, dienst of product te formuleren.

Linkedin Workshop: twv 175 euro ( Linkedin professional )

We geven we je de kennis om je profiel juist in te stellen en je netwerk te vergroten. Door het proces van geven, delen en ontvangen op te starten, vergroot je de kans om met Linkedin te vinden, gevonden te worden en daadwerkelijk opdrachten binnen te halen.

Een professionele profielfoto: twv 150 euro  (performed by: Bas Westerweel)

Samen met Bas Westerweel maak je een profielfoto, welke jou en de unieke propositie van je bedrijf digitaal vastgelegd. Deze foto kun je op je soc. media inzetten, zodat je niet met je vakantiefoto's online staat.

 

Duur: De workshop duurt ca. 3 uur
incl. hapjes en drankjes en een uur na- netwerken

Start: 14:00 uur en einde 18:00 uur


Aanbieding:  € 250 in plaats van € 475 excl. btw
Minimaal 6 deelnemers, maximaal 8 deelnemers