You and your business are unique, so let's show it!

Visualisatie van je onderscheidend vermogen in vorm- en beeldtaal.

Portfolio, inspiration & design on Behance | Pinterest  -  Check in @ Linkedin | Facebook

Buro van der Net  | Merkvisualisatie en Merkactivatie

SHM

Missie
De SHM wil vanuit haar Evangelische inspiratie met haar gekwalificeerde vrijwilligersorganisatie en unieke laagdrempelige aanpak mensen ondersteunen bij het voorkomen en oplossen van financiële schuldenproblematiek.
Bedrijfsprofiel
Vrijwilligersorganisatie die persoonlijke ondersteuning levert bij schuldhulpverlening en budgetbeheer
Beschrijving
SchuldHulpMaatje is een initiatief van de landelijke kerken in Nederland als antwoord op de toenemende schuldenproblematiek (2010). Overal in het land schieten de goed opgeleide maatjes mensen te hulp, die merken dat zij vastlopen met hun financiën. Inmiddels zijn er in meer dan 60 gemeenten lokale kernen actief. Zij staan voor iedereen klaar, ongeacht ras, geloof of levensovertuiging. De (gecertificeerde) maatjes krijgen een opleiding van professionals en dienen jaarlijks hun certificatie via e-learning te verlengen. De landelijke organisatie heeft besloten om zich met ingang van 1 januari 2015 om te vormen tot een vereniging.

Visie:
De laagdrempelige en effectieve wijze van ondersteuning is aanvullend op de hulp vanuit reguliere organisaties op het terrein van schuldhulpverlening en sociaal-maatschappelijke dienstverlening. Het SKM-netwerk is mede gericht op samenwerking met andere partijen die op het vlak van vrijwillige schuldhulpverlening actief zijn.

 

 

SHM

Terug naar het overzicht